Flytning af pengeskab

Når pengeskabet skal flyttes, kræver det professionel hjælp

Det er selvfølgelig rart, hvis alle giver en hånd med, når kontoret skal holde flyttedag. Men ofte kan det faktisk bedre betale sig at lade professionelle flyttefolk klare opgaven hurtigt og effektivt, så medarbejderne i stedet kan koncentrere sig om det, de er bedst til.

Og når det gælder de særligt tunge ting på kontoret som pengeskabe og kopimaskiner, er det absolut nødvendigt med professionel hjælp til opgaven.

Flytning af pengeskabet kræver specialudstyr

Særligt tunge ting som pengeskabe, brandskabe og sikringsskabe er ikke noget, man sådan lige flytter rundt på. Det kræver professionel erfaring og ekspertise at flytte et skab, der måske vejer op til flere tons.

Hos Kontor Flyt har vi det nødvendige specialudstyr, der skal til, for at løfte og flytte de særligt tunge ting. I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt at benytte en kran til flytteopgaven.

Vi passer godt på skab og gulv

Når vi flytter meget tunge ting, handler det selvfølgelig om at få tingene sikkert frem. Men det er også vigtigt at tænke på gulve, døre og andet undervejs. Derfor har vi specialudstyr og forskellige hjælpemidler med, så vi ikke efterlader os spor efter flytningen.